Vecka 39 (39+2) - just nu, min bästa vän... Netflix

2 kommentarer

När man är halvsjuk, nedstämd och längtansfull är det rätt skönt att stänga av och fastna i en serievärld.


Jag valde serien "the good wife" att fastna i och helt ärligt den är inte så tokig. 
Visst den är inte super super bra men den är okej som tidsfördriv.
Detta ihop med spindelharpan och förlossningsberättelser får jag dagen att gå... låter kul va?! ;) 

Känner mig färdig för att föda nu, jag ser förjävlig ut. Jag är stor och klumpig, finnarna har exploderat i ansiktet så de ser ut som om jag har fått vattenkoppor som enbart focuserats på ansiktet. 
Mitt ansikte, händer och fötter har svullnat upp.,. Så jag ser ut och känner mig dom michelingubben, smickrande eller hur;) 

De är rätt intressant för flera andra bloggare som tagit bilder på före, under och efter förlossningen så ser de så fräscha ut! 
Rent ut sagt snygga, de lovar jag att jag inte kommer vara... jag kommer vara den där gravida kvinnan som man ser och tänker -" oj oj oj! Hon det riktigt sleeeeden ut" 
Just nu är det verkligen jag.... kanske ska rycka upp mig till i mon ;) 

 
1 Familjenoe:

skriven

Alla jag såg på BB efter förlossningen, inklusive mig själv, såg rätt slitna ut. Slitna, men lyckliga 😊 och jag kan nästan lova att du inte kommer bry dig om det när den lilla är ute 😊 krya på dig!

Svar: Så snäll du är som uppmuntrar mig, vi får väl se hur det blir. Får ta lite bilder och visa sen ;)
Novella

2 Sofie:

skriven

Haha! Tror nog mest det är du som sitter inne med känslan av att känna dig riktigt stygg. Så kände jag med de sista veckorna, jag hade massa vatten i kroppen och kände mig sååå pluffsig, tjock, klumpig och ful. Men när jag ser tillbaka på bilder på mig som höggravid så var det inte så farligt ändå, det är fint att vara gravid, även om känslan när man är det säger något helt annat :) Däremot såg jag inte så jäkla vacker ut direkt efter en 26 timmar lång förlossning, men det är en annan femma ;P

Svar: De kanske är som du säger, tror jag hade känt mig snyggare om jag inte hade haft alla dessa finnar i ansiktet. Men de är bara gilla läget och hoppas på att det lägger sig snart :)
Novella