25% kvar..... längtar längtar längtar (v30+0)

Kommentera
(null)

Ja hörreni! Nu har vi gått hela 75% av graviditeten, bara 25% kvar! 

Känns otroligt att det bara är 10 veckor kvar, men de känns som fortfarande väldigt lång tid kvar. 

Denna graviditeten är tuffare än vad det var med Tove. Krämporna är värre och förhindrar mig att göra en hel del saker. Sen den här smärtan är till och från obehaglig. 
Självklart undrar jag vad det är för något som skapar smärtan men sen tänker jag att detta är helt normalt och säkert så det känns att vänta barn nummer två. Sen kan de ju inte underlätta när barnen är så tätt i mellan. 

Kontaktade barnmorskan igen för att stämma av vad de var för något i urinen, om det nu var äggvita eller om jag hade missuppfattat det. Hade inte varit konstigt om jag gjort det med tanke på hur förvirrad jag är nu för tiden. 
Men ja jag hade förstått det fel, det var någon typ av bakteri de hade hittat men de hade inte fått svar på odlingen än. De skulle återkomma om de ansåg att de var något vi behövde behandla för. 
Men har inte hört något så nej... det var nog inget. 
Sen så bad jag henne att boka in en tid hos läkaren för att se över tappen så den inte är påverkad. Bättre få den kollad och få ett okej på att det ser bra ut än att dra på det och undra. Så dit ska jag nästa vecka. 

Annars känner jag mig helt slut. Ska gå och lägga mig nu och sova och klockan är "bara" 20:45....  men ja jag är helt slut om dagarna och om jag inte hade varit hemma med Tove idag så lovar jag att jag hade kunnat sovit hela dagen. Men den tiden är förbi som småbarnsförälder ;)

Trevlig helg på er!