Glad Påsk allesammans (v29+2)

Kommentera
 
Snart är påsken över och ledigheten har varit underbar, vi har myst massor här hemma och lekt en hel del ute. Fast att det har varit snö och kallt så har solen tittat fram och det har vairt underbart. Kaffe i solskenet och Tove har lekt i områdets sandlåda. 
 
På långfredagen satte vi upp nät runt hela tomten så att Tove och lillebror inte ska kunna ta sig ut, steg två som vi tar nästa helg är att fixa lite snyggare spaljegrindar. Jag är ruskigt nöjd iallafall för när väl grindarna kommer upp så är tomten skyddad runt om. Och när väl allt börjar blomstra ute så kommer nätet att knappt synas då tanken är attt vår häck ska växa in i den. 
Men känslan av en säker tomt är skönt,  Tove kan springa på tomten utan att jag behöver oroa mig och sen om ett år när det är två busar som härjar runt så är det extra skönt ;) 
 
På påskafton så hade vi över två vänner och deras två barn och åt en lite mindre men härlig påskmiddag med janson, köttbullar, räktårta, grönkålspaj, hemmarökt lax, hemmagravad lax, rosenbullar, sill och ägg så klart ;)  
Och sen så blev det maräng med vaniljgrädde och mango-passionsfruktskompot och färska bär. Så vi var lagom utslagna av all mat, så utslagna att både jag och ena grannen somnade på soffan kl 22. hehe 
 
Sen idag då påskdagen så har vi bara ätit rester och hållt igång där ute, utemöblerna har rykt fram och vi har börjat planera årets plantageprojekt. 
Och idag har den härliga halsbrännan kommit, så nu käkas det Novalukol för att lugna det. 
Vi får väl se om sägsen är sann.... om man har mycket halsbränna så har bebisen mycket hår. Hade inte jätte mycket halsbränna med Tove men fick det då och då när jag skulle sova. = Tove hade inte mycket hår. 
Men vi får väl se vad lillebror kommer ha hehe.
 
Vet ni vad, snart har vi bara 25% av graviditeten kvar! och idag är det 75 dagar kvar till BF. Känns härligt men ändå såååååå långt bort. Som vi längtar efter dig lilla buse i magen..... låt tiden gå snabbt nu!