Wuuuunderbart väder (v32+2)

Kommentera
 
Asså vilket väder vi har haft här nere i söder i helgen! Helt underbart! 
Vi har varit ute hela dagarna och fixat och trixat i trädgården och bara njutit. 
Tove blev så van vid att vara ute så kl 07:30 satt hon och grät vid altandörren för hon ville ut och leka i sandlådan. hehehehe 
Men först fick vi äta lite frukost och byta om så kl 08:30 var vi ute allesammans och röjde rundor i trädgåden. 
Livet som småbarnsförälder, dagarna börjar tidigt på morgonen hehe. 
 
Helgens värme överraskade oss verkligen, jag fick i panik åka och handla kortarmade bodys, shorts och solhatt  till Tove för att klara denna varmen. 26 gradet och vindstilla hade vi här i fredags så de var ju helt underbart! 
Men de fick mig också att tänka, tänk så är det så här varmt när lillebror kommer? Då är det bäst att ha någon kortarmad body och shorts även till honom. Annars kokar han om han ligger i långarmat och långbyxor så nu får vi snällt titta på ett set kortarmat och kortbyxor som vi har med oss in till bb också. 
Men de är ju ingen stress med det, lååååång tid kvar ju ;) 
 
Nu har vi gått 32 fulla veckor, tiden springer i väg. Lillebror är beräknad att komma om 8 veckor men jag är helt övertygad om att jag kommer bli igångsatt denna gången, så jag har ställt in mig på att det är 10 veckor kvar innan han kommer. 
Bättre att ta i och tänka så än att bli helt knäkt när han inte kommer eller bli överlycklig om han kommer tidigare. 
 
Hur mår jag annars då, jo upp och ner. 
Jag har en del ont på kvällarna och speciellt nätterna men jag tycker det är hanterbart. Så jag börjar jobba igen i morgon. 
Börjar jobba hemifrån till att börja med nu i några dagar för att se hur det känns. Mr vill ju helst inte att jag ska jobba denna veckan heller utan att jag ska hålla på min sjukskrivning denna veckan också... men de vill inte jag. 
 
Jag har bestämt mig för att skaka av mig de här och testa och pressa mig igenom det sista. Tror inte det är något problem utan i min lilla värld så har det blivit lite bättre så då tycker jag det är fritt fram att jobba. 
Envis som jag är så måste jag iallafall testa ;)